Blonkstaal Schoonhoven B.V. in de media

09 juli 2018

Op TV en in de magazines, overal is Blonkstaal Schoonhoven te vinden

In het magazine Stedenbouw stonden mooie artikelen over ons werk in het Nieuwe Atrium in Amsterdam en de Geldersestraat in Rotterdam. In een brochure van ODS-Jansen Profiel ziet u terug hoe wij op verschillende manieren deze profielen toepassen in prachtige puien voor zowel de zakelijke als de particuliere sector.

Maar ook op andere gebieden is Blonkstaal actief. Leest u maar eens het artikel in het blad Edelmetaal over de grootste trouwringen ter wereld die bij Blonkstaal Schoonhoven B.V. gemaakt zijn. En een stukje meer inzicht over ons bedrijf vindt u in het artikel in het Hoek en Blok Schrift en een interview met de Rabobank voor het blad Ondernamen Lopikerwaard.

Inmiddels is er een tweede stuk in de OnderNamen over ons bedrijf geplaatst en kunt u lezen wat de visie is van Martijn Blonk en Renee Schuurman voor de toekomst van Blonkstaal Schoonhoven.

Er is een prachtig nieuw werk opgeleverd door Aannemersbedrijf van Baaren uit Lopik en Blonkstaal mocht de hekken maken voor Zorghotel Domstaete in Utrecht. In de mei uitgave van het vakblad Industriebouw kunt u lezen wat we daar mochten bewerkstelligen.

Klik hier om te zien hoe de regionale TV zender AT5 uit Amsterdam onze collega's interviewde over het werk aan de Metrobaan.

« terug naar actueel