Over Blonkstaal Schoonhoven B.V.

Blonkstaal Schoonhoven B.V. vindt zijn oorsprong in 1956 in Haastrecht. Daar groeide het bedrijf in de begin jaren '70 uit zijn jasje en verhuisde naar de Bergambachterstraat in Schoonhoven.

Inmiddels is de volgende stap gemaakt: met ingang van 2 november 2015 staat ons bedrijfspand aan de Broeikweg 27 in Schoonhoven. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan de professionalisering van ons bedrijf en de stap naar een representatiever en ruimer bedrijfspand past binnen deze strategie.

Op de tekenkamer worden de opdrachten uitgewerkt en worden er m.b.v. Autocad en Tekla Structures  werkplaatstekeningen gemaakt.

In de werkplaats maken wij bijna alles wat er maar in staal gemaakt kan worden. Zoals staalconstructies tot ca 50 ton, hekken, stalen brandwerende kozijnen, stalen design kozijnen, speciale opdrachten en diverse soorten trappen.

Naast de productie hebben wij onze eigen montageploegen die deze constructies, puien, trappen en hekwerken op de daarvoor bestemde locatie kunnen plaatsen. De klant geeft aan welke conservering gewenst is, bijvoorbeeld verzinken, poedercoaten ed.

Blonkstaal Schoonhoven B.V. denkt niet in problemen, maar in oplossingen en geeft altijd een passend advies.

Blonkstaal Schoonhoven B.V. is aangesloten bij de Metaalunie en Nederlandse Trappen Fabrikanten. We zijn CE gecertificeerd om constructies te maken in executieklasse 3 en hebben het KOMO certificaat voor het produceren van brand- en inbraakwerende stalen puien van Jansen Profiel.

Verder is ons bedrijf ook een erkend leerbedrijf voor opleidingen in de sector metaalbewerking.