Specials

Ook voor speciale opdrachten draaien wij onze hand niet om. Een stalen boekenplank, een lift naast uw achterdeur,een tourniquet deur of een speciaal laadperron? Wij maken het voor u.

Juist onze specials maken Blonkstaal Schoonhoven BV bijzonder. Want wat denkt u van bierbanken, gemaakt met hout van gebruikte kabelhaspels op een frame van nieuw staal. En die staan weer op het onderstel van oude archiefkasten zodat ze kunnen rollen.

Een hangplek voor de jeugd, afsluitbare kasten voor op aanhangwagens, een ladesysteem voor het overzichtelijk opbergen van staal, een mooi tuinhuis, we kunnen het allemaal maken op (bijna) ieders wens afgestemd.

Enige tijd geleden zijn wij benaderd door A&A Expo International B.V. om lichtmasten te maken voor een autopresentatie van Volkswagen in Monaco. Inmiddels zijn ze al op meerdere plaatsen gebruikt. Weer een heel andere kant van Blonkstaal Schoonhoven.

Een recent project zijn de vitrinekasten in de hal van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Helemaal in stijl met het pand van stalen profiel en glas gemaakt.