CableProtection

Wellicht heeft u het eens gehoord of er zelf mee te maken gehad: kabeldiefstal of koperdiefstal. Het is geen overbodige luxe om uw kraanbekabeling te beschermen tegen diefstal. Dit voorkomt bij diefstal niet alleen het maken van kosten voor nieuwe kabels en het (laten) aanbrengen daarvan. Denk ook aan de kosten die erbij komen kijken als uw bouwproject stil komt te liggen. Die kosten kunnen hoog oplopen.

Blonkstaal heeft het meest doeltreffende wapen ontwikkeld in de strijd tegen kabeldiefstal: Blonkstaal CableProtection. Deze unieke, door ons ontwikkelde techniek, heeft zich reeds in Nederland bewezen. Wij hebben inmiddels honderden bouwkranen mogen voorzien van onze CableProtection.

Geen enkele kraan heeft sindsdien ooit een meter kabel verloren aan een koperdief. De complete lijn van de innovatieve Blonkstaal CableProtection oplossingen bestaat uit torengoten, grondgoten, kabelkisten en stekkersloten.

Complete dienstverlening

Wij willen oprecht een vuist maken tegen koperdiefstal. Dat is ook de reden dat wij een uitgebreide dienstverlening bieden rondom onze CableProtection producten. U kunt onze producten kopen, maar ook huren. Of u nu koopt of huurt: wij komen de goten voor u monteren en demonteren. Hoe hoog uw toren ook is.

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.