Hekwerken

Bij BlonkStaal blinken wij uit in het realiseren van een breed scala aan originele hekwerken. In onze werkplaats hebben wij alle ruimte om de meest uiteenlopende hekken voor u vorm te geven.

Samen met u kunnen wij uw hekwerk vanaf de tekentafel vormgeven. U kunt ook een kant en klaar ontwerp aanleveren. Het doel van uw hekwerk is altijd ons uitgangspunt tijdens de ontwerp- en productiefase. Wij zorgen er niet alleen voor dat het functioneel is, wij hebben ook veel oog voor de details en de door u gewenste vormgeving. Een mooi hek draagt immers bij aan de gewenste uitstraling van uw object.

Zakelijk & Particulier

Wij realiseren zowel hekwerken voor de particuliere als zakelijke markt. Denk als particulier aan het verhogen van uw veiligheid en/of privacy, die van uw huis, erf of bijvoorbeeld uw dakterras.

In de afgelopen tientallen jaren hebben wij aan vele projecten mogen bijdragen. Van grote nieuwbouwprojecten tot uitdagende renovatieprojecten. Denk daarbij aan het realiseren van stalen sierhekwerken, balkonhekken, hekken voor galerijen, toegangspoorten en hekwerken bij (nood)trappen en vluchtwegen. Geen uitdaging is te groot voor ons. In samenwerking met u als opdrachtgever zetten wij onze jarenlange expertise en ons vakmanschap graag voor u in.

Ons uitgangspunt is altijd om het resultaat te bereiken zoals u dat voor ogen heeft. Onze hekken kunnen voorzien worden van diverse geavanceerde opties. Denk aan automatisch aangedreven hekwerken op afstand bedienbaar met afstandsbediening en/of telefoon, een intercom en camera’s.

Naast het ontwerpen van uw unieke hekwerk, kunnen wij ook bestaande hekwerken voor u namaken. Bijvoorbeeld vanuit monumentaal oogpunt.

Staal vormt altijd de basis bij het creëren van uw hekwerk. Wij verwerken ook regelmatig glas, kunststof en hout in onze producten. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden.

Montage

Naast het ontwerpen en produceren van de hekwerken hebben wij ook onze eigen montageploegen. Onze monteurs staan bekend om nauwkeurigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze monteurs dan ook allemaal een volledig uitgeruste montagewagen met goedgekeurd elektrisch gereedschap en hef- en hijsmiddelen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en zorgen wij voor een totaalpakket van ontwerp tot montage.

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.