Staalconstructies

BlonkStaal doet staal, denkt staal en is staal. Daarom bent u voor het ontwerpen, produceren en monteren van staalconstructies bij ons aan het juiste adres. Wij realiseren uiteenlopende staalconstructies. Van een enkele stalen balk, een kleinschalige staalconstructie tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Renovatieprojecten: woonhuizen en utiliteitsbouw (winkelcentra, bedrijfspanden, stations, gymzalen en parkeergarages)
  • Nieuwbouw
  • Transformatie van gebouwen: bijvoorbeeld van winkel of kantoorgebouw naar woonruimte
  • Frames voor koelinstallaties op daken
  • Luifels en overkappingen

Wij willen alleen het beste voor onze klanten. Het beste kun je bieden door te werken met ervaren vakmensen met de juiste tools. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D model gegenereerd. Dit maakt fabricatie en montage nauwkeurig en overzichtelijk. Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken.

Wij zijn NEN-EN 1090 t/m executieklasse 3 gecertificeerd. Door deze hoge certificering kunnen wij de meest bijzondere staalconstructies aan, zoals voor publieke plaatsen bijvoorbeeld stations, winkelcentra en bruggen.

Montage

Naast het ontwerpen en produceren van de staalconstructies hebben wij ook onze eigen montageploegen. Onze monteurs staan bekend om nauwkeurigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze monteurs dan ook allemaal een volledig uitgeruste montagewagen met goedgekeurd elektrisch gereedschap en hef- en hijsmiddelen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en zorgen wij voor een totaalpakket van ontwerp tot montage.

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.