Design

Bent u voor uw woning of bedrijfspand op zoek naar stijlvolle en krachtige stalen designpuien, ramen, deuren of luiken? BlonkStaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren daarvan. Voor een binnen- of buitensituatie, van een enkele deur tot een dubbele deur, taatsdeuren, vouwwanden, vastendeuren, schuifdeuren of scharnierdeuren. Sinds 1956 ontwerpen en produceren wij stalen oplossingen. Door onze ruime ervaring en vakkennis is bij ons (bijna) alles mogelijk.

Jansen profielen

Voor het realiseren van oplossingen voor onze klanten gebruiken wij, de gerenommeerde profielen van het merk Jansen. Wij maken gebruik van deze profielen door de hoogwaardige kwaliteit. De jarenlange samenwerking die wij met onze leverancier hebben opgebouwd, betaalt zich voor u uit in de beschikbaarheid van een zeer uitgebreid assortiment.

Er zijn ongekende creatieve mogelijkheden in de Jansen profielen. Dat laten wij u graag ervaren. Denk bijvoorbeeld aan het verfraaien van uw woning of kantoor door zeer slanke stalen deuren en kozijnen. Uitermate geschikt voor zowel klassieke, moderne als industriële interieurs. Een echte eyecatcher voor uw object.

Brandwerend

BlonkStaal is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van brandwerende puien, ramen, deuren en luiken. Deze worden geproduceerd en gemonteerd onder de voorwaarden van het KOMO attest, inclusief productcertificaat. Dit betekend dat jaarlijks door externe, onafhankelijke deskundigen is vastgesteld dat het product en realisatieproces, voldoet aan alle markt- én overheidseisen. U koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar de beste! Hierbij gaat het onder meer om brandvertragende puien tot 120 minuten en inbraakwerende – klasse 3 – puien. Naast het ontwikkelen van nieuwe brandwerende puien, kunnen wij ook bestaande puien brandwerend maken, zodat zij weer voldoen aan de eisen.
Brandwerende Jansen deuren uit staal moeten bij een brand gedurende een x-periode de verspreiding van vuur en rook voorkomen. Hiervan zijn de klasseringen EW30, EI30 EW60, EI60 en EI90 het meest gangbaar. Brandwerende Economy 60 (EW60) deuren uit staal moeten bij een brand gedurende 60 minuten lang de verspreiding van vuur en rook voorkomen.
De statistische waarde, de inbraak-, uitbraak- en brandwerendheid zorgen ervoor dat toepassingen in staal zeer veilig zijn.
Onze productspecialisten staan voor u klaar om u nader te informeren.

Onderhoud

Staal is een materiaal dat zeer duurzaam is al er wordt voorzien in een goede bescherming tegen corrosie, er een detaillering is toegepast die uitzetting en werking toelaat, er regelmatig kundig onderhoud aan wordt verricht.
Als stalen onderdelen in onderhoud worden verwaarloosd en onkundig worden behandeld, dan kunnen zij snel in kwaliteit en prestatie achteruitgaan.
Een voordeel van staal is echter weer dat het vrij goed is op te knappen en dat de aantasting ten gevolge van corrosie te herstellen is.

Bent u op zoek naar een ervaren partij die uw brandwerende puien kan onderhouden? Met gedegen onderhoud zorgt BlonkStaal ervoor dat uw puien gegarandeerd brandwerend blijven en kunt u de levensduur van uw product verlengen.

Wij bieden meerwaarde

BlonkStaal onderscheidt zich in de markt onder andere door haar tientallen jaren ervaring en onze innovatiekracht. Daardoor kunnen wij meerwaarde bieden.

Wat u van ons mag verwachten is:

• Wij denken met u mee en wij denken vooruit om de stalen puien perfect binnen de bouwkundige aansluiting te laten passen
• Wij besteden voor u veel aandacht aan het visuele aspect
• Wij ontzorgen u door middel van onderlinge afstemming met betrokken partijen, zoals installateurs, architecten, onderaannemers en beveiligingsbedrijven
• Wij leveren een totaalpakket voor u: tekenwerk, behandeling, beglazing, beslag, drangers, sluitvolgorderegelaars en toegangssystemen
• Wij beschikken zelf over uitgebreide vakkennis met betrekking tot brandwerende producten zodat u de beste oplossing krijgt

Wilt u meer informatie of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.