Trappen

Bent u als architect, aannemer of particulier op zoek naar een designtrap of een functionele trap van staal? BlonkStaal blinkt uit in het op maat maken van een uiteenlopend assortiment aan stalen trappen.

Wij ontwerpen, produceren én monteren uw trap graag voor u. Het is veelal een onderdeel van uw object die een echte eyecatcher moet worden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom steken wij alle benodigde tijd en energie in het ontwerp voor u, de productie, montage en oplevering. Of u een vluchttrap wilt laten plaatsen in een winkelcentrum, een appartementencomplex, parkeergarage, fabriek of u wilt een design trap in uw restaurant, kantoor of woonhuis. Geen uitdaging is ons te groot.

Wij laten u bij ons in de showroom en in de werkplaats graag ervaren wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Wij werken enerzijds bijvoorbeeld regelmatig voor aannemers en architecten met grotere projecten waarbij trappen in serie worden gemaakt. Anderzijds vinden wij het ook een uitdaging om juist aan éénmalige projecten te werken. Tijdens het verwezenlijken van een mooie designtrap komt onze passie voor stalen trappen goed tot zijn recht.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van trapconstructies zoals een:

  • Spiraaltrap
  • Spiltrap
  • Steektrap
  • Noodtrap
  • Muizentrap

Deze trappen kunnen worden samengesteld met verschillende materialen zoals o.a. hout, glas en natuursteen. Alles is nagenoeg mogelijk. Bekijk onze projecten voor inspiratie.

Montage

Naast het ontwerpen en produceren van de trappen hebben wij ook onze eigen montageploegen. Onze monteurs staan bekend om nauwkeurigheid, betrokkenheid en flexibiliteit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze monteurs dan ook allemaal een volledig uitgeruste montagewagen met goedgekeurd elektrisch gereedschap en hef- en hijsmiddelen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en zorgen wij voor een totaalpakket van ontwerp tot montage.

Wilt u meer informatie of een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.